Skip to content

ON FLEEK S HAILEY BIEBER

Obleč sa ako Hailey Bieber. Hailey začínala vo svete showbiznisu ako tínedžerka, ktorá sa prechádzala po červených kobercoch so svojim otcom Stephenom Baldwinom. Ale ešte predtým, ako sa modelka a zakladateľka skincare značky vydala za popovú hviezdu Justina Biebera, vydobyla si miesto vo svete módy vďaka svojmu osobitému štýlu a vycibrenému módnemu vkusu. Aj my sme sa ňou nechali inšpirovať a tu sú 3 skvelé “Hailey outfity”!

LEŽÉRNA, ALE ŠTÝLOVÁ

Naša Hailey si vyšla do ulíc v pohodlnom outfite. Nadrozmerné sako skombinované s nohavicami z rovnakého materiálu značky MSCH COPENHAGEN, na nohách štýlové kultové VANS-ky, v ruke neprehliadnuteľná plyšová kabelka VIVIENNE WESTWOOD a kratučký čierny minitopík REVIEW. Dokonalé.

Peek&Cloppenburg, Buzz, CUBE

JEDNODUCHO MINI

Hailey má dlhé nohy, ktoré rada ukazuje, preto ju paparazzi nie raz nafotia práve v mini sukniach, šortkách alebo šatách. My sme sa inšpirovali treťou variantou a krátke denimové šatičky GUESS sme doplnili o cowboy boots a strapcovú kabelku WOJAS. Doplnky ako zlaté náušnice, čierne perly a tenké okuliare sú značky BIJOU BRIGITTE.

Peek&Cloppenburg, WOJAS, Bijou Brigitte

 

AJ PÁNSKE KÚSKY ZABODUJÚ

V štýle ikonických outfitov Haily vidíme na tejto fotke kombináciu NIKE kraťasov, oversized mikiny JORDAN a pánskej bundy HUGO, biele ponožky sú must have kúsok do klasických kožených mokasín HUGO. Ružové tenké okuliare VALENTINO a ulízané vlasy do drdola iba podtrhnú jej charakteristický štýl.

HUGO, CUBE, Buzz

TEXT&FOTO&STYLING: LSZ PHOTOGRAPHY 

MODEL: Amelia H. / EXITMM 

LOCATION: PRIMI EUROVEA 

More articles

TVOJ ŠTÝL MÔŽE BYŤ LIT

Korzety boli dlho vnímané len ako súčasť spodnej vrstvy oblečenia, avšak ich potenciál v móde je podstatne širší. V súčasnosti sa stali kľúčovým prvkom...

Eurovea StyleCheck

Každý prvý štvrtok v mesiaci sa stáva novým dňom plným štýlu! Live vysielanie na facebooku priamo z predajne HalfPrice. Inšpirujte sa a objavte zaujímavé...